KEGIATAN BULAN BAHASA TAHUN 2021 DI MASA PANDEMI COVID-19

01 Maret 2021 13:31:48 WITA

Om Suastiastu.

Ring rahina Saniscara Wuku Kulantir ketekan masehi 27 Februari 2021, Desa Bebetin ngelaksanayang parikrama Bulan Bahasa sane magenah ring wantilan Desa Bebetin, ring bulan bahasa sane mangkin Desa Bebetin ngelaksanayang kalih wimbakara inggih punika wimbakara ngwacen Aksara Bali Tingkat SD sane kesarengin 5 SD sane wenten ring Desa Bebetin lan Masatua Bali Pantaraning PKK Desa Bebetin sane kewakilin wantah asiki ring soang-soang Banjar Dinas. Wimbakara Ngwacen Aksara Bali, Juara I kapikolih saking SDN 1 Bebetin, Juara II SDN 4 Bebetin lan Juara III saking SDN 3 Bebetin. Wimbakara Masatua Bali, Juara 1 kapikolih saking Banjar Dinas Desa, Juara II kapikolih saking Banjar Dinas Bengkel lan Juara III kapikolih saking Banjar Dinas Pendem.

Om Shanti, Shanti, Shanti Om

Komentar atas KEGIATAN BULAN BAHASA TAHUN 2021 DI MASA PANDEMI COVID-19